Akční nabídky a speciální pobyty v lázních

V průběhu roku SIRNATÝCH LÁZNÍCH Ostrožská Nová Ves pro Vás připravujeme akční nabídky a pobyty se slevou. Sledujte naše nabídky a využijte pobyty se slevou a za zvýhodněné ceny.

VYUŽIJTE STÁTNÍ PŘÍSPĚVEK VE VÝŠI 4 000 KČ

  • Na všechny níže uvedené lázeňské léčebné pobyty můžete čerpat státní příspěvek ve výši 4 000 Kč.
  • Stačí si vygenerovat slevový voucher na turistické portále kudyznudy.cz, který přijde na Vámi uvedenou e-mailovou adresu. Slevový voucher si můžete vytisknout nebo mít v mobilním telefonu.
  • Pro rezervaci pobytu doporučujeme využít náš on-line rezervační systém, kde naleznete volné termíny a aktuální ceny pobytů.
  • Nezapomeňte do poznámky uvést kód na slevový voucher. Voucher je možné uplatnit pouze po předchozím nahlášení při rezervaci, nejpozději před uhrazením pobytu. Po úhradě pobytu již nelze voucher čerpat.

Lázně na zkoušku

SIRNATÉ LÁZNĚ O. Nová Ves

Ubytování na 7 nocí, plná penze, lékařské vyšetření, 9 lázeňských procedur, vstup do bazénu a Whirlpool.

Týdenní lázeňský pobyt s ochutnávkou procedur nejen pro lázeňské nováčky. Skladbu procedur sestaví lékař na základě zdravotního stavu klienta. Pečujte o své zdraví v Sirnatých lázních Ostrožská Nová Ves.

od 15 050 Kč / 7 nocí / os.

Regenerace zad a kloubů

SIRNATÉ LÁZNĚ O. Nová Ves

Ubytování na 7 nocí, plná penze, lékařské vyšetření, 16 lázeňských procedur, volný vstup do bazénu a Whirlpool.

Komplexní léčebný lázeňský pobyt, který Vám uleví od bolestí zad a kloubů. Vyzkoušejte profesionální rehabilitaci v Sirnatých lázních Ostrožská Nová Ves.

od 17 640 Kč / 7 nocí / os.

Komplexní kúra

SIRNATÉ LÁZNĚ O. Nová Ves

Ubytování na 7 nocí, 7x plná penze, lékařské vyšetření, 18 lázeňských procedur, vstup do bazénu a Whirlpool.

Lázeňský léčebný pobyt s komplexním léčebným programem pod dohledem odborného zdravotního personálu Sirnatých lázních Ostrožská Nová Ves.

od 18 060 Kč / 7 nocí / os.