O nás

SIRNATÉ LÁZNĚ Ostrožská Nová Ves se stoletou tradicí leží v srdci Moravského Slovácka, v kraji vína a vinic.

Přímo v lázeňském areálu vyvěrají 2 přírodní sirné prameny, které mají blahodárné účinky především na léčbu nemocí kožních zejména lupénky a pohybového aparátu.

Lázně jsou obklopeny 10 hektarovým lesoparkem, kde se nachází kolonáda s obchůdky, kavárna s venkovním posezením a dětským koutkem, sluneční terasy a multifunkční sportovní areál.

Komplex lázní tvoří hlavní hotel a depandance vila Vlasta a Šárka. Celková kapacita hotelu 138 lůžek.

SIRNATÉ LÁZNĚ Ostrožská Nová Ves jsou členem rodinného řetězce lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA.

Certifikáty kvality a Ocenění

ISO 9001-2000ISO 9001

SIRNATÉ LÁZNĚ Ostrožská Nová Ves získaly certifikát jakosti ISO 9001. Kontrolní audit dodržování pravidel se opakuje každý rok.

Garantováno lázeňským lékařemGarantováno lázeňským lékařem

V SIRNATÝCH LÁZNÍCH Ostrožská Nová Ves Vám garantujeme odbornou lázeňskou péči pod dohledem lékařů a zdravotnického personálu 24 hodin denně - náš lékařský tým.

Ocenění z lázeňského festivalu v Karlových Varech

Ocenění "Lázeňská akce roku" získaly SIRNATÉ LÁZNĚ Ostrožská Nová Ves na Lázeňském festivalu v Karlových Varech v roce 2008 za organizaci akce - Novoveské dermatologické dny.

Spolupracujeme

SVAZ LÉČEBNÝCH LÁZNÍ ČR

SIRNATÉ LÁZNĚ Ostrožská Nová Ves jsou členem Svazu léčebných lázní ČR.

KUDY Z NUDY

Spolupracujeme s turistickým portálem Kudy z nudy, kde se mimo jiné můžete dozvědět o připravovaných akcích nebo si naplánovat výlet do Moravského Slovácka.

CZECH TOURISM

Již několik let úzce spolupracujeme s agenturou Czech Tourism, která propaguje Českou republiku doma i ve světe jako atraktivní turistickou destinaci.

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KORUNKA

Úzce spolupracujeme s občanským sdružením Korunka Pomáhá, které pomáhá nemocným dětem především ve Zlínském a Olomouckém kraji a blízkém okolí.