Relaxační pobyty

Užijte si relaxační pobyty v klidném prostředí SIRNATÝCH LÁZNÍ Ostrožská Nová Ves. Krátká relaxace v lázních Vám dodá novou energii a vitalitu a poznávání krás Moravského Slovácka udělá z Vašeho relaxačního pobytu skvělou dovolenou.

Během relaxačních pobytů si můžete dopřát masáže pod rukama našich odborníků, léčivou sílu přírodních sirnatých pramenů a rodinné prostředí lázní. A také poznávat kraj vína a vinic, folklorních tradic a značených turictických a cyklistických tras.

UPOZORNĚNÍ

Víkendové pobyty a prodloužené víkendy je možné rezervovat nejdříve 14 dní před příjezdem.

Víkendový pobyt

SIRNATÉ LÁZNĚ O. Nová Ves

Ubytování na 2 noci, polopenze, 1x minerální sirná koupel, 1x klasická masáž částečná, volný vstup do bazénu a Whirlpool.

Dopřejte si víkendový pobyt v lázních Ostrožská Nová Ves a načerpejte během dvou dnů novou energii.

od 4 510 Kč / 2 noci / os.

Prodloužený víkend

SIRNATÉ LÁZNĚ O. Nová Ves

Ubytování na 3 noci, 3x polopenze, lékařská konzultace, 2x koupel, 2x klasická masáž částečná, 2x parafinový zábal, volný vstup do bazénu/whirlpool

Využijte prodloužený víkend pro načerpání nové energie a dopřejte si pobyt v klidném prostředí Sirnatých lázní Ostrožská Nová Ves. Prodloužený víkend si můžete také objednat kdykoliv v průběhu týdne.

od 7 650 Kč / 3 noci / os.

Aktivní lázeňská dovolená

SIRNATÉ LÁZNĚ O. Nová Ves

Ubytování na 7 nocí, plná penze, 2x přísadová koupel , 3x sirná koupel, 2x klasická masáž částečná, 2x aroma masáž, 1x relaxační masáž.

Týdenní lázeňská dovolená s poznáváním okolí a sportovními aktivitami - cykloturistika, plavání, výlety, tenis. Po náročném sportovním dnu Vás čeká lázeňská péče od našich masérů a fyzioterapeutů.

od 16 170 Kč / 7 nocí / os.