Regenerace po Covidu

Mnoho lidí po vyléčení z Covid-19 trpí následnými zdravotními potížemi, mezi které patří nejen dušnost, ale také únava, bolesti zad, kloubů a svalů a další nepříjemné příznaky. Cítíte-li, že potřebujete nabrat nové síly a dodat energii, přijeďte do našich SIRNATÝCH LÁZNÍ Ostožská Nová Ves.

lázních pocítíte uzdravující sílu přírodních léčivých zdrojů na vlastní kůži prostřednictvím koupelí, zábalů, inhalací, masáží a mnoha dalších. Vhodnou kombinací lázeňských procedur a nastavením vyvážené pravidelné stravy uděláte ten správný krok k rovnováze Vašeho zdraví.

JAK MI MOHOU POMOCI LÁZNĚ

  • INDIVIDUÁLNÍ LÉČEBNÝ PLÁN

Léčebný plán stanovuje lázeňský lékař na základě zdravotního stavu klienta, který úzce spolupracuje při stanovování a vyhodnocování léčby s fyzioterapeuty a nutričními terapeuty.

  • ZLEPŠENÍ PSYCHICKÉ A FYZICKÉ KONDICE

 Klidné a bezpečné lázeňské prostředí, procházky na čerstvém vzduchu v lázeňském parku a okolí dodají Vašemu tělu novou energii a naberete nové síly.

  • TYPICKÉ LÁZEŇSKÉ PROCEDURY

Inhalace, světelná terapie, nordic walking, dechová cvičení s fyzioterapeutem, koupele, masáže.

NABÍDKA POBYTŮ

Pobyt pro seniory

SIRNATÉ LÁZNĚ O. Nová Ves

Ubytování na 7 nocí, 7x plná penze, lékařské vyšetření, 7 lázeňských procedur, vstup do bazénu a Whirlpool.

Týdenní lázeňský pobyt pro seniory na posílení zdraví a vitality. Dopřejte si láznění v příjemném prostředí lázní Ostrožská Nová Ves, procházky rozsáhlým parkem a kulturní vyžití v lázeňské kavárně.

od 14 210 Kč / 7 nocí / os.

Lázně na zkoušku

SIRNATÉ LÁZNĚ O. Nová Ves

Ubytování na 7 nocí, plná penze, lékařské vyšetření, 9 lázeňských procedur, vstup do bazénu a Whirlpool.

Týdenní lázeňský pobyt s ochutnávkou procedur nejen pro lázeňské nováčky. Skladbu procedur sestaví lékař na základě zdravotního stavu klienta. Pečujte o své zdraví v Sirnatých lázních Ostrožská Nová Ves.

od 15 050 Kč / 7 nocí / os.

Komplexní kúra

SIRNATÉ LÁZNĚ O. Nová Ves

Ubytování na 7 nocí, 7x plná penze, lékařské vyšetření, 18 lázeňských procedur, vstup do bazénu a Whirlpool.

Lázeňský léčebný pobyt s komplexním léčebným programem pod dohledem odborného zdravotního personálu Sirnatých lázních Ostrožská Nová Ves.

od 18 060 Kč / 7 nocí / os.